Trobada BizWorking Febrer de 2018

Aquest grup col·laboratiu d’empresaris i professionals, orientat a créixer el volum de negoci, farà la seva primera trobada oberta, encara que per invitació, el proper dimarts 13 de febrer, a partir de les 19 hores a la Cafeteria del Club Tennis Tarragona.

Si coneixes algú del grup i tens curiositat, no deixis de demanar-li una invitació, mentre tant pots donar un cop d’ull per aquesta web.

Si no coneixes a cap dels nostres membres, i tens interès, ens deixes un missatge i ens expliques a que et dediques i el motiu pel que estàs interessat. Ens ho mirarem amb atenció i avaluarem la possibilitat de convidar-te.

Cafeteria Club Tennis Tarragona

Jordi Planas Manzano

#Observador del grup.
Barceloní del 57, establert a Tarragona des del 80 he treballat per tot el mon, soc ex-informàtic ex-assessor fiscal, ex-cellerer, ex-cigarrer, ex-empresari, ex-industrial, ex-moltes coses, retirat l’any 2007, usuari de la xarxa des dels 70 com eina de feina i que ara em distrec observant la Societat de informació i fent de mentor quan la salut m’ho permet. Acèrrim col·laborador altruista de qualsevol causa que contribueixi a la millora de la humanitat en la mesura de les meves possibilitats.